Rattamatkasari läks väljateenitud puhkusele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rattamatkade hooaja peaauhinna, Fuji jalgratta sai Agnes Kangur.
Rattamatkade hooaja peaauhinna, Fuji jalgratta sai Agnes Kangur. Foto: VILJANDI RATTAKLUBI

Eelmisel laupäeval tegid pühapäeviti rattamatkadel käinud tänavusest sarjast kokkuvõtte ning loosisid Varesemägedes selleks puhuks korraldatud piknikul välja auhindu.

Lõppenud hooajal korraldas Viljandi rattaklubi maakonna looduskaunitesse paikadesse 17 matka. Kokku oli tänavuses sarjas osalejaid 721, kõige osavõtjaterohkem oli retk Sinialliku linnamäele, kus pani oma nime kirja 444 inimest. Selliseid inimesi, kes tegid kaasa kõik kavas olnud matkad, oli 34.

Viimane matk viis päikesepaistelisel päeval Varesemägedesse, kus ühtlasi toimus tublide jalgratturite vahel loosimine. Peaauhind oli jalgratas Fuji, lisaks jagati välja väiksemaid auhindu.

Fortuuna oli seekord pisike matkaline Carmen Kazantseva, kelle õnneliku käe läbi osutusid võitjaks järgmised matkajad: Eevi Mauring (rattasarved), Aimar Jürisson ja Andres Savi (joogipudel ja tagatuli), Sigrid Reili ja Lii Kask (rattapump), Udo Kelk (porilauad), Evi Lette ja Margus Talimaa (rattalukk), Hugo Tähtla ja Hille Kaup (spidomeeter), Rainer Uussalu ja Rein Jussmann (rattakiiver) ning Hille Kaup ja Kalju Vaaks (Viljandi rattaklubi särk).

Rattamatkade hooaja peaauhinna, Fuji jalgratta pälvis Agnes Kangur.

Selleks aastaks on rattamatkad läbi. «Juba tuleva aasta algul ootame kõiki spordilembelisi inimesi uisurajale Viljandi järvel ja kevadel taas rattamatkadele,» andis teada Viljandi rattaklubi president Veiko Šmidt. «Need, kes loosimise ajal kohal ei olnud, saavad oma auhinna kätte Vaksali tänaval asuvast kauplusest Klubisport,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles