Balbiino toetab tulevasi jäätisevalmistajaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval andis Eesti jäätisetootja Balbiino juhataja Jaak Muug Olustvere teenindus- ja maamajanduskooli piimatoodete tehnoloogia erialal heade õppetöö tulemustega silma paistnud õpilastele kaks esimest Evald Rooma nimelist 500eurost stipendiumi.

Tänavu 100. sünnipeva tähistanud ja 77 aastat tagasi Eskimo jäätisefirma loonud Evald Rooma nime kandvad stipendiumid pälvisid Diana Appel ja Kätlin Madison.

Stipendiumid anti kätte Olustvere teenindus- ja maamajanduskoolis piimasektori ümarlaual, kus arutleti kutseõppe eesmärkide ja ülesannete üle ning käsitleti praktilise väljaõppe rolli ja valdkonna arengusuundi kutseõppes.

Balbiino finantseeritav Evald Rooma nimeline stipendium on 1000 eurot ning kool valib igal aastal välja ühe või kaks toiduainete töötlemise erialal silma paistnud õpilast, kes on spetsialiseerunud piimatoodete valmistamisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles