Viljandi raekoda kutsub aastapäeva puhul külla

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

24. oktoobril möödub 20 aastat Viljandi omavalitsusliku staatuse ametlikust taastamisest. Sellekohase tunnistuse on allkirjastanud tolleaegne Eesti Vabariigi Ülemnõukogu esimees, hilisem president Arnold Rüütel. Selle sündmuse tähistamiseks on raekojas avatud uste päevad mitmesuguste ettevõtmistega nii lasteaialastele kui vanematele linnakodanikele.


25. oktoobril on lasteaialapsed ja koolivaheaega veetvad õpilased oodatud kahel ajal, kell 10 ja 11. Rühmade tulekust palub linnavalitsuse avalike suhete ja turismiamet varem teada anda telefonil 435 4730 või 435 4731.

Kell 15 algab ringkäik kõikidele huvilistele. Raekojas saab vaadata aastatetaguseid fotosid ja linnale kingitud esemeid.

26. oktoobril kell 17 algab Viljandi raekoja teise korruse saalis linnavolikogu korraline istung, millele on oodatud kõik, kes soovivad osa saada volikogu tööst.

27. oktoobril kell 17 meenutab 20 aasta taguseid sündmusi, põnevaid seiku ja inimesi Heiki Raudla, Viljandi linnavolikogu esimees ja linnapea aastatel 1991 ja 1992. Kell 18 oodatakse kõiki üle pika aja taas raekoja saali tasuta kontserdile, kus esinevad kultuuriakadeemia džässiosakonna noored lauljad Sirje Medelli juhendamisel.

28. oktoobril kutsub praegune linnapea Loit Kivistik raekotta koosviibimisele 20 aasta eest tegutsenud linnavolikogu ja -valitsuse liikmed ning endised linnapead. Viljandi linna kui iseseisva omavalitsuse 20 aasta pikkust tegevust on lubanud oma kohalolekuga tunnustada ka president Arnold Rüütel ja proua Ingrid Rüütel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles