Põhja-Sakala vallas uppus mees (2)

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähedal olijatel õnnestus vee alla vajunud mees küll kaldale tuua, kuid kiirabitöötajatel tema elu päästa enam ei õnnestunud.
Lähedal olijatel õnnestus vee alla vajunud mees küll kaldale tuua, kuid kiirabitöötajatel tema elu päästa enam ei õnnestunud. Foto: Kenno Soo

Pühapäeva õhtul sai häirekeskus teate, et Põhja-Sakala vallas Kallaku veehoidla ujumiskohas vajus vee alla 67-aastane mees.

Politsei pressiesindaja Kerly Virk teatas, et lähedal olnud inimestel õnnestus mees kaldale tuua, kuid elumärke ta ei näidanud. Ka meedikute pingutused meest elustada ei andnud kahjuks enam tulemust.

Pealtnägijad selgitasid politseile, et mees oli läinud ujuma, vajunud seni teadmata põhjusel vee alla ning uppunud. Surma täpne põhjus selgitatakse lahangul.

Loo esimeses versioonis oli ekslikult märgitud, et õnnetus juhtus Suure-Jaani vallas, mida haldusreformi järel enam ei ole. Artikli autor Hans Väre palub vabandust. Parandatud kell 9.35

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles