Möödunud suvi oli täis õnnestunud ettevõtmisi

Gert Kiiler
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi retrofestival oli tänavuse üritustesuve suurüllataja, sest suutis 1980. aastate lääne ansambleid vaatama meelitada üle 10 000 inimese.
Viljandi retrofestival oli tänavuse üritustesuve suurüllataja, sest suutis 1980. aastate lääne ansambleid vaatama meelitada üle 10 000 inimese. Foto: Roger Ote

Viljandi tänavune suvi oli spordi- ja kultuuriürituste poolest üks viimaste aastate kirevamaid, ettevõtmisi jagus igale maitsele.

Enamik Viljandi suveüritusi on juba pikkade traditsioonidega. Pärimusmuusika festivali korraldati 19. korda, «Rock Ramp» uuel kujul tähistas viiendat aastapäeva, kuigi juured on sootuks kaugemas ajas, spetsiifilisema publikuga Noore Tantsu festival kandis järjekorranumbrit 19 ning Viljandi vanamuusika festival leidis aset koguni 26. korda. Mitmekesist kava pakkusid ka 20. hansapäevad ja festivalihooajale pani lõpu neljas kitarrifestival.

Copy

Märksõnad

Tagasi üles