Kaubanduskeskus suleb uuenduseks uksed

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

20. oktoobril suletakse kaheks nädalaks Viljandi Männimäe Selver, et teha müügisaalis ulatuslik remont. Seetõttu mõningaid kaupu enam juurde ei tooda ning osa lette tõstetakse tühjaks.

Selveri juhataja Marina Lillepõld kinnitas, et esmatarbekaubad jäävad kättesaadavaks poe sulgemiseni.

Lillepõllu sõnul saab müügisaal täiesti uue ilme: tööstuskaupade osa väheneb ning need koondatakse saali keskossa. Kogu saali sisustus vahetatakse välja ning muudetakse infosiltide ilmet. Suuremaks poodi ei ehitata ning hoonet ennast ei renoveerita.

Kauplus otsustati remondi ajaks sulgeda, et lühendada tööde tegemise aega ning vältida pooleli oleva remondiga kaasnevaid ebameeldivusi. Juhataja hinnangut mööda on klientidele lõppkokkuvõttes vähem tülikas kaks nädalat mõnes teises poes käia ja seejärel vastremonditud kauplusesse tulla.

Lillepõllu ütlemist mööda pole inimesed kaupluse sulgemise pärast pahameelt avaldanud, küll aga on selle kohta teavet küsitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles