Kuum päike telkijatel kaua magada ei lase

Kristi Tirmaste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi pärimusmuusika festivali majutusala telklas pidid folgilised mitu ööd rinda pistma kuumade ilmadega. Päike ajas mõned inimesed küll tahetust varem üles, kuid mõni kolis kuumast telgist hommikul õue ja põõnas murul edasi.

Kolm ööd Õunaaia telklas maganud Tiiu ja Elle rääkisid, et ööbimine läks igati sujuvalt, kui välja arvata kuum päike, mis hommikuti lõõskama hakkas. Nende seltskond oli hommikul kauem magamiseks aga nutika lahenduse leidnud. Et iga päev olevat päike kella 9 ajal telgi liiga kuumaks ajanud, kolisid nad sellel ajal oma tekiga murule ning pikutasid telgi kõrval edasi. Tiiu ütles, et telklasse kostus öösiti ka Kultrahoovi ööklubi muusika, kuid tema sõnul see tal väsinuna magamist ei seganud. 

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles