Tipp-purjetajad tahavad tuua Galvi-Lindasse uusi tuuli

Hans Väre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Septembri lõpul, kui Andres Rebane (vasakul) kaitseminister Mart Laarile Galvi-Lindat tutvustas, oli ta oma osaluse juba müünud aktsiaseltsile LTT. LTT omanike hulka kuulub juhtumisi ka Laari erakonnakaaslane Isamaa ja Res Publica Liidust, riigikogu liige Toomas Tõniste.
Septembri lõpul, kui Andres Rebane (vasakul) kaitseminister Mart Laarile Galvi-Lindat tutvustas, oli ta oma osaluse juba müünud aktsiaseltsile LTT. LTT omanike hulka kuulub juhtumisi ka Laari erakonnakaaslane Isamaa ja Res Publica Liidust, riigikogu liige Toomas Tõniste. Foto: Elmo Riig / Sakala

Militaar- ja muud erivarustust valmistav õmblustööstus Galvi-Linda on leidnud uued tuumik­investorid Eesti tipp-purjetajate näol. Endised sportlased loodavad firma arendamiseks ära kasutada ka oma alaga seotud kontakte, kuid purjesid Viljandis ilmselt tegema ei hakata.

Alkoholi ja toidukaupade hulgimüügi ning logistikaga tegeleva aktsiaseltsi LTT nimi ei ütle enamikule eestlastest midagi, küll aga teavad kõik selle omanikke Tõnu ja Toomas Tõnistet. Olümpiahõbedaste vendade äripartnerid Peeter Šaraškin ja Marko Lilienthal on samuti spordimaailmas tuntud.

Copy
Tagasi üles