Festivalikavas tehti muudatus

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
The East Pointersi muusika südames on Kanada keltide pärimus, mille ümber joonistatud lood on inspireeritud elust enesest.
The East Pointersi muusika südames on Kanada keltide pärimus, mille ümber joonistatud lood on inspireeritud elust enesest. Foto: Erakogu
 A. Le Coq Kirsimäe laval annab täna kell 17.00 kontserdi Kadrievi Orkestar Makedooniast, kell 20.00 esineb The East Pointers Kanadast. Varasem väljakuulutatud esinemisjärjekord oli vastupidine.
Festivali korraldajate kinnituseks on muudatuse põhjuseks tõrked lennuliinidel. Kanada ansambel The East Pointers hilineb. 
″Kõik, kes on ostnud emma-kumma kontserdi pileti eelmüügist, pääsevad kuulama mõlemat kontserti,″ rääkis festivali pressiesindaja Heli Luik. ″Vajadusel ostame pileti tagasi pärimusmuusika aidas. Kanada ansambel on siiapoole teel praegu, kuid viieks nad lihtsalt ei jõua enam kohale.″ 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles