Untsakad tõid Kultrahoovi ja selle esise tänava inimesi täis

Kristi Tirmaste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Folgi teise päeva lõpetas Kultrahoovi ööklubis ansambel Untsakad. Muusikud osutusid nii menukaks, et rahvas muutis Turu tänava omaalgatuslikult tantsuplatsiks.

Veidi pärast südaööd oli Kultrahoov ja selle sissepääsu esine tänav folgilisi täis. Jalga keerutas Turu tänaval mitukümmend inimest, kes ei lasknud ennast häirida asjaolust, et tavapärase lava esise platsi asemel tuli neil muusikat nautida tänaval. Mitmed tantsijad ütlesid, et Untsakate järgi tulid nad jalga keerutama tänavale seetõttu, et kontserdipaigal ei olnud selleks piisavalt ruumi.

Tänaval seisis inimesi ka seetõttu, et mõned neist ei soovinud kontserdile piletit osta. Näiteks 19. aastat järjest folgil käinud Külliki ei suutnud otsustada, millisele kontserdile minna ning jäigi nii oma seltskonnaga hoopis tänavale Untsakaid kuulama. Kontserdi alal sees tantsinud Triinu-Liis ütles, et veidi rohkem ruumi oleks võinud sees olla küll, kuid tema arvates on tore, et sel aastal on festivali ööklubi muust folgialast rohkem eraldatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles