Võistlustantsijatele jagati aastakarikaid

, tantsuõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetakse Viljandi spordihoones võistlustantsuturniir «Viljandi sügis».
Laupäeval peetakse Viljandi spordihoones võistlustantsuturniir «Viljandi sügis». Foto: Priit Vares

13. ja 14. detsembril peeti Kehra spordihoones Eesti võistlustantsu karikavõistluste ja sarja «Magus algus» tänavused viimased etapid ning jagati aastakarikaid.



Võidurõõmu jagus ka Viljandi huvikooli Linavästriku klubi tantsijatele.


Parima tulemuseni jõudsid Rünno Ravel ja Kristina Muri, kes saavutasid karikavõistluste viimasel etapil juunioride esimeses C-klassis ladinaameerika tantsudes esikoha ning teenisid ka 2008. aasta võidukarika.



Noorte C-klassi tantsijad Jürgen Pukk ja Kristiina Puusild olid Kehra etapil standardtantsudes kolmandad. Aasta kokkuvõttes pälvisid nad edetabelis teise koha ja teise koha aastakarika.



Sarjas «Magus algus» said Gristopher Järs ja Marleen Kravtšuk laste teises kuue tantsu klassis teise koha ning läksid üle E-klassi.



Ants-Edgar Osi ja Age Arusalu tulid juunioride esimeses kuue tantsu klassis kolmandaks. Rasmus Viikoja ja Laura Teor olid laste teises nelja tantsu klassis kuuendad.



Juunioride teises E-klassis saavutasid Henri Helemäe ja Sirelin Tallo ladinaameerika tantsudes teise ja standardtantsudes neljanda koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles