Hardi Volmer: Nüüd on see siis käes!

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koos Lõõtsavägilastega Viljandi kultuurimaja hoovis reede õhtupoolikul lavale hüpanud Singer Vingeri vitaalne ninamees Hardi Volmer demonstreeris veenvalt, et juba klassikaks saanud iroonilis-geniaalsed tekstid ja veerand sajandi jooksul rahva kollektiivsesse mällu salvestunud igihaljad nakatavad meloodiad töötavad suurepäraselt ka rahvalikus seades noorte meeste lõbusate karmoškade saatel.

Kahe päeva eest ilmunud uut plaati tutvustanud Lõõtsavägilastega kontserdi teises pooles liitunud Hardi Volmer alustas kohe Singer Vingeri kullafondi kuuluva palaga ″Kalkar″:

″Ei selle vastu saa meist keegi, et hommik koidab/See minu mina mitte keegi, mu teadvus koidab/Ei tunne huvi mitte keegi, kuis käsi käib/Nii halli hinge mitte keegi ei näe,″ laulis Volmer ning  rahvas laulis hästi tuttavaid sõnu kaasa. Silma järgi andsid publiku seas tooni pigem keskealised muusikasõbrad, kes mäletasid neid lugusid suurepäraselt.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles