Folgi ülekannetest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ako Lehemets

XXVI Viljandi pärimusmuusika festival algab juba täna! Toimub 76 kontserti, 36 õpituba, matkad, maakonnakontserdid ja palju muud põnevat. Kellel pole võimalik koha peale folkima tulla, neile pakume võimalusi kuulata-vaadata kontserte kodus. Abiks seegi

Telia teeb otseülekandeid Kirsimäe ja Kaevumäe lavade kontsertidest, kokku lausa 26 eri kontserdist.  Lisaks kontsertide ülekandele teeb Telia tänavu esmakordselt ka otselülitusi põnevate intervjuudega festivali alal asuvast Telia LIVE stuudiost, mis on püsti pandud ja sisustatud just selleks otstarbeks. Intervjuusid tehakse ..

Festivali otseülekandeid saab vaadata 26.-29. juulini. Telia TV-s avaneb erikanal kanalipositsioonil "0". Kui kanal automaatselt kanalivalikusse ei ilmu, tuleb digiboks taaskäivitada. MINU.TV-s lisandub ajutine kanal telekanalite üldnimekirja. Täpset ülekannete ajakava saab vaadata SIIT.

Klassikaraadio eetris kantakse ette kaheksa kontserti Viljandi pärimusmuusika festivali kavast, avakontsert ja Pärimusmuusika Aidas toimuvad kontserdid. Kuulata saab nii välismaiseid artiste kui ka Eesti artiste - raadioeetris kõlavad Udmurdi-Eesti kollektiiv Ar-God, Puuluup, Duo Malva & Priks, ansamblid Päri Päri ja Rüüt ning pärimusmuusikud Cätlin Mägi ja Mari Kalkun soolokontsertidega. Infot kõikide ülekannete kohta vaata SIIT.

Samuti läheb otse folgimelu keskelt eetrisse Klassikaraadio saade “Suveduur,” saates tuuakse kuulajani muljeid, meeleolusid, üllatusi ja elavat muusikat Viljandi pärimusmuusika festivalilt. Saatejuhtideks on Lisete Velt ja Ivo Heinloo. Saade on eetris neljapäeval, 26. juulil kell 14-15 ja reede, 27. juunil kell 12-14.

Vikerraadio eetris on laupäeval võimalik kuulata kolmetunnist saadet “Vikerraadio Viljandis,” mida juhivad Tarmo Tiisler ja Arp Müller. Saade algab kell 15.10 ja lõppeb kell 18.

Kui teleekraanilt tundub elu ja melu folgil väga võimas, siis veel pole hilja osta päevapileteid, samuti on võimalik osta üksikpileteid kontsertidele, uuri lisa SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles