Ühe kontserdi õnnestumise taga on sadu inimesi

Kristi Tirmaste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ansamblil Trad.Attack! on kolm liiget, ent nende kontserdi õnnestumise nimel töötab laupäeva õhtul umbes 50 inimest.
Ansamblil Trad.Attack! on kolm liiget, ent nende kontserdi õnnestumise nimel töötab laupäeva õhtul umbes 50 inimest. Foto: Valdo Ots

Laupäeva õhtul astub Viljandi pärimusmuusika festivalil üles armastatud ansambel Trad.Attack!. Kui publik aplodeerib hea esinemise eest ainult kolmele muusikule, kes laval rahvast üles kütavad, siis kontserdi õnnestumise taga seisab mitukümmend inimest. Neid, kes on kontserti planeerides sellesse oma panuse andnud, on lausa sadu.

Festivali produktsioonipealik Sander Kahu ja piletimüügipealik Anu Rannu tõdesid, et mida suurem on lava, seda rohkem inimesi on kontserdiga seotud ning seda suurem on oht, et midagi ebaõnnestub. Et Kahu on varasematel folkidel töötanud lavamänedžerina, kelle ülesandeks on vastutada kontserdi sujumise eest, teadis ta öelda, et asja õnnestumises mängib suurt rolli tiimitöö.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles