Folgiaeg toob randa öise valve

Eda Kivisild
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile pärastlõunal oli Viljandi järve rannas hinnanguliselt paarsada inimest. Nädalavahetusel suvitajate arv tõenäoliselt mitmekordistub.
Eile pärastlõunal oli Viljandi järve rannas hinnanguliselt paarsada inimest. Nädalavahetusel suvitajate arv tõenäoliselt mitmekordistub. Foto: Marko Saarm

Folginädalavahetus toob Viljandi järve randa juurde ühe valvekorra ja rannavalve töötab järve ääres terve ööpäeva jooksul, riigi ilmateenistus lubab selleks ajaks aga suve kõige kuumemat nädalalõppu ning end jahutada soovijate arv võib kasvada tuhandeni.

Viimati peeti folgifestivali 25-kraadiste ilmadega neli suve tagasi. Toona leidis festivali päevadel tee randa väga palju külalisi ning tavapärase sajakonna suvitaja asemel oli seal rohkem kui tuhat inimest. Üks toona valves olnud vetelpäästja meenutas hiljem Sakalale, et tööd oli ka öisel ajal väga palju, sest inimesed tulid end siis järve jahutama ning paljud neist olid purjus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles