Endine pastor naudib viljakat eluperioodi, mida ei juhi seksuaalinstinkt ega surmahirm

Kristi Ilves
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Digari veebikeskkonnas veedab Kalle Gaston tunde ja päevi. Järjepideva tööga on ta tõusnud seal vabatahtlike korrektorite esisaja tippu.
Digari veebikeskkonnas veedab Kalle Gaston tunde ja päevi. Järjepideva tööga on ta tõusnud seal vabatahtlike korrektorite esisaja tippu. Foto: Kristi Ilves

Paljud meist tahaksid, et töö oleks ühtlasi ka hobi, aga seda õnne on vähestel. Endine kirikuõpetaja, päästja, blogija, kooliõpetaja ja paljude teistegi ametite pidaja Kalle Gaston kinnitab, et temal on see nüüd õnnestunud.

Tema viimane suur kirg on vana ajakirjanduse põhjal raamatute koostamine ja väljaandmine. «Paar aastat tagasi leidsin internetist Digari keskkonna, kus on üleval Eestis ilmunud vanad ajalehed. Avastasin sealt Tarvastu kihelkonna kohta koduloolist materjali, millest mul polnud aimugi, kuigi olen Tarvastu teemat uurinud juba noorest põlvest alates,» jutustab Gaston, kes on varem avaldanud ka kolm koduloolist raamatut Tarvastu kihelkonnast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles