Greg Hallop täiendas auhindade loetelu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi rattaklubi kasvandiku Greg Hallopi hooaeg Prantsusmaal on kulgenud seni väga hästi. Pühapäeval tegi ta pärast suvepuhkust kodumaal esimese võistluse klubi Team Peltrax CSD vormis ning teenis teise kategooria ühepäevasõidul teise koha.
Viljandi rattaklubi kasvandiku Greg Hallopi hooaeg Prantsusmaal on kulgenud seni väga hästi. Pühapäeval tegi ta pärast suvepuhkust kodumaal esimese võistluse klubi Team Peltrax CSD vormis ning teenis teise kategooria ühepäevasõidul teise koha. Foto: Emilie Devienne

Suvepuhkuselt Prantsusmaale naasnud jalgrattur Greg Hallop alustas hooaja teist poolt suurepäraselt, kui teenis pühapäeval peetud ühepäevasõidul grand prix Angy teise koha. Viljandi rattaklubi kasvandik üritab end nüüd kõvasti nii oma klubis kui võistlustel pildile sättida, et tulevaks hooajaks tagalat kindlustada.

Kolmandat hooaega Prantsusmaal sõitval 22-aastasel jalgratturil on tänavusest hooajast ette näidata mitu auhinnalist kohta, nende seas ka eelmise kuu algul saavutatud esikoht. «Üks võit, kolmel sõidul olen olnud kolmas ning nüüd teenisin hooaja esimese teise koha, aga võimalik, et üks hooaja kõigi kategooriate sõidu neljas tulemus muutub veel kolmandaks, sest selle võistluse võitja jäi kuuldavasti dopinguga vahele,» loetles Greg Hallop tänavuse hooaja pjedestaalikohti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles