Autoomanik ei pääse kuumal suvel pigipesust

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osaühingu Siller Auto pesula töötaja Maarja Mutteli sõnul on regulaarse pigiplekkide eemaldamisega võimalik vältida auto kerel suuremate värvikahjustuste tekkimist.
Osaühingu Siller Auto pesula töötaja Maarja Mutteli sõnul on regulaarse pigiplekkide eemaldamisega võimalik vältida auto kerel suuremate värvikahjustuste tekkimist. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Auto kerelt pigiplekkide eemaldamine on aasta läbi vajalik toiming, kuumal suvel rattakoobaste ümber tekkinud tõrvalärakate kõrvaldamiseks pakuvad Viljandi autopesulad aga eriteenust.

Osaühingu Siller Auto juhatuse liige Ervin Juht märkis, et suvel saab nende autopesulas pigipesu ligi kümme sõidukit nädalas. Tema sõnul on see igapäevane töö, aga tänavu on seda tulnud isegi rohkem teha. «Sel suvel on 20 protsenti rohkem autosid läbi käinud, sest tehakse palju pindamisi ja teetöid,» seostas Juht pigiplekkide rohkust kuumade ilmadega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles