Päikesekillu perekeskuses saab müüa lasteasju

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Laupäeval leiab Päikesekillu perekeskuses taas aset meeleolukas kasutatud rõivaste ja lastetarvete laat «Kirbukas».

Lastetarvete laat kestab Viljandi kesklinnas Posti tänav 24 asuvas perekeskuses 8. oktoobril kella 10—14.

Päikesekillu programmi- ja projektijuht Kristel Kadakas tõdes, et pole vist vanemat, kes ilmade jahenedes ei märkaks, et laps on pikkadest pükstest ja soojadest kampsikutest välja kasvanud.

«Uue hooaja algus valmistab pereemadele peavalu, sest rõivaste ja jalanõude eest tuleb poodi jätta kopsakas summa,» nentis ta.

Perekeskuse «Kirbukast» oodatakse osa saama noori peresid, kel on tarvis lasterõivaid ja -tarbeid. «See, mis sinu peres enam kasutust ei leia, võib olla hädatarvilik mõnele teisele,» lausus Kadakas.

Sel ajal kui emad laadakaupa uudistavad, saavad pisemad pereliikmed lustida mängutoas. Tavapäraselt on perekeskuses avatud ka Südamekohvik, kus saab maiustada laste ja emade tehtud kookide ja suupistetega.

Kõigil, kes soovivad selles ettevõtmises müüjana kaasa lüüa, tuleb broneerida enne kohaleminekut müügiplats. Sellest soovist teatada ja lisainfot küsida saab Päikesekillu perekeskuse e-postiaadressil paikesekild@gmail.com.

Keskuse tegevuse kohta saab lugeda www.paikesekilluperekeskus.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles