Rakendisportlased võistlevad nädalavahetusel Olustveres

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäevani kestab Viljandimaal Olustveres rakendispordi rahvusvaheline CAI3* võistlus.
Pühapäevani kestab Viljandimaal Olustveres rakendispordi rahvusvaheline CAI3* võistlus. Foto: Elmo Riig

Nädalavahetusel koguneb Olustverre Eesti ja lähiriikide rakendispordi paremik, sest seal peetakse rahvusvaheline CAI3* rakendispordi võistlus. Laupäeval, kui Olustveres peetakse selle põnevaim osa ehk rakendikross, saab Postimehe ja Sakala vahendusel seda jälgida ka otsepildis.

Olustveres näeb nii ühe- kui kaherakendeid. Esimest korda võistleb Eestis rahvusvahelisel tasemel seni meie edukaim kutsar Pille-Riin Roosileht, kes elab ja töötab Euroopas. Roosileht on Eestit esindanud noorhobuste üherakendite maailmameistrivõistlustel ja on nüüd asunud võistlema paarisrakendiga. Lisaks temale on stardis teised tuntud Eesti kutsarid, kellele pakuvad konkurentsi võistlejad Soomest, Venemaalt, Lätist ja Leedust.

Reedel on kavas koolisõit, laupäeval maraton ehk kross ja pühapäeval koonustega täpsussõit.

Postimees teeb maratonist ülekande ja see algab laupäeval kell 10.30. Veebiülekanne jõuab ka Sakala digilehe lugejateni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles