Staieri klubi pälvis Tõrvas hõbekarika

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi vastupidavusalade klubi Staier esindus mahutas end Eesti klubide murdmaajooksu karikavõistluste koondtabelis teisele kohale.

Laupäeval Tõrvas peetud võistlusel teenis ülekaalukalt võidukarika Rakvere kergejõustikuklubi Vike. Kui võitjate esindus korjas 16 kavas olnud distantsilt 741 kohapunkti, siis talle järgnenud Viljandimaa võistkonna kontole kogunes neid 482.

Hõbekarika pärast käis Staieril tasavägine rebimine Valga spordiklubiga Maret Sport, keda viljandlased lõppkokkuvõttes edestasid napi kaheksa punktiga.

Võitjate edu kahe järgmise võistkonna ees oli suur ning esikolmikust jäid omakorda märkimisväärsesse kaugusesse teiste Eesti klubide esindused. Neid tegi tänavu kaasa kakskümmend. Osalejate seas oli esindatud ka Viljandimaa suurima liikmeskonnaga kergejõustikuselts Sakala. Selle viis osalejat said kokku 114 punkti, mis andis klubile kümnenda koha.

Võistluste kavasse kuulusid distantsid C-klassist täiskasvanute vanuserühmani. Staieri klubi esindajatest said jooksuvõidu kaks noort. Heleene Tambet oli parim naisjuunioride 3000 meetris ja Kevin Raja noormeeste B-klassi 2000 meetris. Kolmas oli Kevin Rajaga ühel distantsil konkureerinud klubikaaslane Ott-Jaanus Heile.

Viljandimaa sportlastest mahtusid individuaalselt kuue parema sekka veel Heinar Vaine neljandana meesjuunioride 5000 meetri jooksus ning

A-klassi kuuluv Magnus Kase ja C-klassi noormees Steven Kristjan Tšoba viiendana 1000 meetris. Sama koha sai naiste 4000 meetri jooksus Anneli Lenk.

Kuuenda koha punktid tõid Staierile Kaisa Raja tütarlaste A-klassi 2000 meetris ning Šerelin Zverev B-klassi neidude 1500 meetri jooksus. Sakala klubi esindajatest oli noormeeste A-klassi 3000 meetri rajal kuues Kert Siirus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles