Männimäe noortetoas alustavad tegevust ringid ja klubid

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi noortekeskus
Viljandi noortekeskus Foto: Elmo Riig / Sakala

Oktoobris alustavad Viljandis Männimäe noortetoas tegevust kolm noorteringi: moedisaini- ja ehtekunstiring, klaasimaali- ja keraamikaring ning meediaring.


Moedisaini- ja ehetekunsti ning klaasimaali- ja keraamikaringidesse oodatakse 11—17aastasi tüdrukuid. Mõlemas ringis saab omandada praktilisi oskusi nii moe kui käsitöö vallas. Ringi hakkab juhendama Anett Suits.

Ringides saab näiteks ehteid ja käekottide valmistada, riideid disainida, tutvuda klaasimaali ja keraamika tehnoloogiaga. Ring on kõigile tasuta.

Meediaklubi ootab oma ridadesse 14—26aastasi noori, keda huvitab ajakirjandus kõigis oma vormides. Klubis õpitakse nii praktikutelt kui üksteiselt ja rakendatakse teadmisi kohe uudisteportaalis noorteelu.ee.

Registreerida saab ja lisainformatsioon ringide kohta leiab Männimäe noortetoa koduleheküljelt. Registreerimise tähtaeg on 11. oktoober.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles