Realistlik alternatiivmaailm

, filmihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Westerose kontinendi valitsevate perekondade jõhker rivaalitsemine viib nende liikmed tihti eluohtlikesse olukordadesse.
Westerose kontinendi valitsevate perekondade jõhker rivaalitsemine viib nende liikmed tihti eluohtlikesse olukordadesse. Foto: HBO

Telekompanii HBO «Troonide mängu» esimene hooaeg tõuseb teiste viimase aja seriaalide seast kindlasti esile. Suure panuse sellesse annab linateose aluseks olev George R. R. Martini raamat.

Värskendav on näha, et teise ilma mineku eest pole kaitstud ka peategelased — isegi kui neid mängivad tuntud näitlejad. Pikapeale võib see küll häirima hakata nagu intriigidele keskenduminegi.

Näitlejatööd on head ja osatäitjad sobivad rolli nagu valatult. Maailm, kuigi fantastiline, tundub realistlik. Sama lugu on kostüümide ja muu materiaalse poolega. On näha, et detailidega on vaeva nähtud ja neisse kõvasti raha maetud.

Realistlikkust lisab seegi, et näidatakse seksi, soolikaid ja ehtsaid karusnahku, kuigi vahel paneb hollywoodilik mõtlemine end maksma ja kaamera kiindub kauaks kena naistegelase paljastesse rindadesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles