Rasmus Ots sulandub rahuliku põnevusega Saksamaa rütmi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endine Viljandi käsipalliklubi esiväravavaht Rasmus Ots alustas kahe nädala eest treeninguid Saksamaal Bergischeri HC juures. Uue klubiga seob 25-aastast mängumeest üks-pluss-üks-leping.
Endine Viljandi käsipalliklubi esiväravavaht Rasmus Ots alustas kahe nädala eest treeninguid Saksamaal Bergischeri HC juures. Uue klubiga seob 25-aastast mängumeest üks-pluss-üks-leping. Foto: Marko Saarm

Juuli alguses Saksamaa Bergischeri klubiga üks-pluss-üks-lepingu sõlminud ja teist nädalat uue tööandja juures hooajaks valmistuv endine Viljandi käsipalliklubi esiväravavaht elab praegu alles uude keskkonda sisse ja kohaneb oludega.

Otsus välismaale siirduda oli Eesti koondisesse kuuluval Rasmus Otsal pikalt kaalutletud. Nüüd on leping ühes Euroopa tugevamas käsipalliliigas mängiva klubiga küll sõlmitud, ent nagu ta ütles, täisprofessionaaliks ta end pidada ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles