Elron lisab pärimusmuusika festivali ajaks Viljandi liinile ronge

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elroni rong
Elroni rong Foto: Sille Annuk

Elron suurendab ka sel aastal Viljandi pärimusmuusika festivali ajal 26.–29. juulini Viljandini sõitvate rongide arvu, lisandub lisareis mõlemas suunas ning osa Tallinna–Türi ronge sõidab Viljandini.

Et pakkuda pärimusmuusika festivalil osalejatele kiiret ja mugavat sõiduvõimalust, saab festivali ajal Viljandisse sõita suisa seitse korda päevas. Lisaks kõikidele tavapärastele ja suveperioodiks lisatud väljumistele pannakse käiku veel üks rong nii Tallinna kui Viljandi poole ning folgipäevil sõidab Viljandisse edasi kell 18.23 väljuv Tallinna–Türi rong. Kell 17.22 Tallinnast väljuv reis on kõikidel festivalipäevadel käigus pühapäevase graafiku järgi ning peatub Türi ja Viljandi vahel üksnes Võhmas.

 «Oleme sõiduplaani tihendamise juures püüdnud silmas pidada, et Viljandisse ja tagasi oleks võimalik sõita kogu päeva jooksul ning igaüks saaks leida endale sobiva väljumisaja. Viimane rong Viljandist Tallinna väljub neil päevil pärast kella 22, et soovi korral oleks võimalik veeta päev festivalil ning samal õhtul veel koju tagasi jõuda, muretsemata seejuures parkimise või muude autosõiduga kaasnevate ebamugavuste pärast,» selgitas Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo.

Festivaliaegne sõiduplaan on Elroni kodulehel ning peatuste infostendidel. Tasuta rongiinfot jagab ka ööpäevaringne infotelefon 616 0245.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles