Korvpalliväljak saab asfaldi alla

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval oli korvpalliväljaku asfalteerimine täies hoos.
Neljapäeval oli korvpalliväljaku asfalteerimine täies hoos. Foto: Elmo Riig / Sakala

Praegu on täies hoos Karksi-Nuia staadioni rekonstrueerimine. Sel nädalal käib korvpalliväljaku asfalteerimine. Kui see tehtud, veetakse platsile jooned ja oktoobri lõpuks on väljak mängukõlblik.

Asfaldiga kaetakse hetkel ka staadioni jooksuradasid. Jalgpalliväljakul on juba paigas  kastmissüsteemiga murukate. Vallavanem Arvo Maling ütles, et põhilised tööd staadionil saavad tänavu tehtud, vaid jooksuradade ja kergejõustikuplatside tartaankatte panek lükkub tõenäoliselt kevadesse.

Karksi-Nuia gümnaasiumi direktor Jaak Israel tõdes, et pärast taastamist on see Viljandimaa parim koolistaadion, mille üle võib uhkust tunda.

«Siin on võimalik korraldada kõrgel tasemel jalgpalli- ja kergejõustikuvõistlusi,» rääkis ta. «Juba järgmisel suvel ootame siia sportima huvilisi kõikjalt Eestist. Laagrilised leiavad majutust koolimajas ja Luuka puhkemajas.»

Staadioni kõrvale tehakse saepururajad, võimlemislinnak ja õppenõlvak. Talvel hakkab ümber staadioni kulgema valgustatud suusarada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles