Algab vanavanemate koolitus

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viljandi huvikool korraldab vanavanematele teisipäevast koolitust, kus püütakse leida vastus küsimusele, kuidas mõista tänapäeva lapsi.

4. oktoobril algav koolitus kuulub programmi «Sild», mida juhendab lastepsühholoog Merike Kuivits. Kui varem on selle käigus teadmisi jagatud enamasti lapsevanematele, siis nüüd algab eraldi kursus vanavanematele.

Seal otsitakse üheskoos vastuseid küsimustele, kas lapsed on vanemate moodi, millal saavad lapsed suureks, miks vanad kasvatusmeetodid enam ei toimi ja kust võtta uusi ning milliseid ülesandeid esitab vanavanematele tänapäeva maailm.

Koolitus kestab oktoobris ja novembris ning kokku saadakse teisipäeviti kella 18—19.30 Viljandi raamatukogus. Lähemat infot registreerimise ja osavõtutasu kohta saavad huvilised internetileheküljelt www.huvikool.ee või e-postiaadressil lastevanematekool@hot.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles