«Jõulukellu» võitsid Tartu tulevased ehitajad

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Kolmapäevast reedeni Vana-Võidus peetud noorte müürseppade kutsemeisterlikkuse võistlusel «Jõulukellu» ladusid ilusaima seina üles Tartu kutsehariduskeskuse õppurid, viljandlased jäid teiseks.


Viljandi ühendatud kutsekeskkooli ehitusosakonna juhi Rein Kalda sõnul on võistelnud ehitusõpilaste oskused paranenud ja osalevate võistkondade tase ühtlustunud.



«Tartu oli teistest ees, aga üldiselt andis nuputada, kuidas paremusjärjestus paika panna,» lausus Kalda. Kolmanda koha saanud soomlaste ja neljandaks jäänud lätlaste punktivahe oli üliväike.



Võidumeeskonda kuulusid Tartu kutsehariduskeskuse üldehituse eriala kolmanda kursuse õpilased Andres Hermaste ja Janek Järveots. Viljandlasi esindanud Vana-Võidu ametikooli teises võistkonnas ladusid müüri Taavi Mägi ja Danel Lüüs ning kolmanda koha viisid Soome Lohja ametikooli noormehed Mika Latvala ja Jani Kananen.


Võistluse rändkarikas kannab iga võitnud kooli nime ja on Tartu ametikoolis järgmiseni võistluseni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles