Noored korjasid kimbu rahvuslillelisi trofeesid

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli kergejõustiklane Kelly Heinpõld on kuu aja jooksul kaks korda uuendanud Eesti 16-aastaste vasaraheiterekordit. Viimati tegi ta seda sel teisipäeval Valgas.
Viljandi spordikooli kergejõustiklane Kelly Heinpõld on kuu aja jooksul kaks korda uuendanud Eesti 16-aastaste vasaraheiterekordit. Viimati tegi ta seda sel teisipäeval Valgas. Foto: Tiit Aru

Teisipäeval ja kolmapäeval pidasid kolme noorteklassi kergejõustiklased Valga staadionil 29. Rukkilille mänge. Viljandimaa noored teenisid hulga peale 11 alavõitu, püstitasid ühe Eesti rekordi ning võitsid ka rohkesti teisi ja kolmandaid kohti.

Endiselt on heas hoos kergejõustikuseltsi Sakala U-16 vanuseklassi neiu Kelly Heinpõld: kolme alavõidu võtmise kõrval värskendas ta teisipäeval taas Eesti omaealiste vasaraheiterekordit, saades kolmekilose võistlusvahendiga tulemuseks 58.31.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles