Spordikooli vilistlastest saavad Prantsusmaal võistkonnakaaslased

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristiine Miilen jätkab karjääri Prantsusmaa esiliiga klubis Treville Florange.
Kristiine Miilen jätkab karjääri Prantsusmaa esiliiga klubis Treville Florange. Foto: Elmo Riig

Prantsusmaa esiliiganaiskond Treville Florange on tuleval hooajal koguni nelja Eesti mängija koduklubi. Nimetatud võistkonnaga ühinevad Viljandi spordikooli kasvandikud ja koondislased Kristiine Miilen ja Kristel Moor. Lisaks on seal juba varem mänginud Polina Bratuhhina-Pitou ja Eliise Hollas, vahendab uudist Eesti võrkpalli liidu koduleht.

Kristiine Miilen kuulus eelmisel hooajal Prantsusmaa kõrgliiganaiskonda Saint-Raphaëli, varem USA üliõpilasliigas mänginud Moor pallis eelmisel hooajal Eestis TTÜ/Tradehouse'i naiskonnas.

Kristiine Miilen ütles, et ootab uuelt hooajalt eelkõige arengut isiklikus plaanis. «Mingi ettekujutus liiga tasemest on olemas. Et Treville mängis mõni hooaeg tagasi samuti kõrgliigas, peaks see olema meie miinimumeesmärk,» rääkis Miilen. «Isiklikus plaanis loodan saada vastutust ja usaldust rasketel hetkedel, samuti teha individuaalset tööd palju bloki ja vastuvõtu kallal.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles