Joosu klubi lõpetas järvejooksude hooaja

, tervisespordiklubi Joosu liige
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tervisespordiklubi Joosu korraldatud 16. järvejooksu ja 6. kepikõnni sarjas läbiti tänavu Viljandi järve ümbritseval terviserajal kuus korda ligemale 12kilomeetrine ring. Stardiaeg oli enda valida, jooksu aeg küll fikseeriti, kuid paremusjärjestust ei määratud. Seega sobis üritus eelkõige tervisesportlastele.

Tänavu oli kuuel etapil kokku 217 korral stardis 82 jooksjat. Neile lisandus 69 kepikõndijat, kes tegid hulga peale terviserajal 152 ringi. Vanim osavõtja oli lõppenud hooajal 76aastane.

Parima aja, 47.50 jooksis aprillis peetud avaetapil Alar Viitmaa. Vähemalt neli korda lõpetanute osavõtjakaarte oli seekord 46 ning nagu paljudel varasematelgi aastatel, said neist tänavugi sarja lõpetamisel loosipiletid.

21. septembril spordihoone kohvikus asetleidnud lõpetamisel loositi välja spordivarustust ja meeneid. Peaauhinna, Rademari kinkekaardi võitis Meeli Eismann. Nelja jooksu kokkuvõttes pälvisid sel aastal kiireima jooksja karika Urmas Õunap ja Lilian Estorn. Auhindade kättesaamiseks tuleb helistada tööpäeviti telefonil 515 2719.

16 aasta jooksul on tervisespordiklubi Joosu korraldatud järvejooksude sarjas osalenud üle poolteise tuhande tervisesportlase. Kõige rohkem on neil üritustel ümber järve jooksnud Rein Männik, kelle kontole on kogunenud juba 90 ringi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles