«Noortebänd» ootab demosid veel nädala

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võistluse «Noortebänd 2011» demovoor on avatud 1. oktoobrini. 2. oktoobril valib žürii 32 eelvoorudesse pääsejat. Tänavune parim noortebänd selgub novembri lõpul.

Laekunud demode hulgast valib muusikutest ja muusikakriitikutest koosnev žürii välja ansamblid, kes pääsevad esinema eelvoorudesse. Neli eelvoorukontserti leiavad aset oktoobris Tallinnas, Pärnus, Iisakul ja Tartus. Suur finaalkontsert peetakse Tallinnas Von Krahli teatris 25. novembril.

Peaauhinna, muusikavideo kõrval on eriauhinnad animeeritud muusikavideo, salvestusaeg Eesti Raadio stuudios ja ansambli fotosessioon, samuti esinemiskutsed järgmise aasta festivalidele ja muusikasündmustele «Tallinn Music Week», «Õllesummer», Uue Maailma tänavafestival, «Tallinn Treff» ning «Bänd­Cämp».
«Noortebändil» osalemiseks ja oma demo esitamiseks tuleb registreeruda internetis www.noorteband.ee.

Võistlust peetakse üheteistkümnendat korda. Eelmiste aastate võitjad on X-Panda, Junk Riot, Groundhog Day, Bedwetters, Mushy, Depoo, Ursula, Tormented, Recycle Bin ja Mild.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles