«Ookeanimaailm: Tagasitulek»

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atlandi kilpkonna Loggerheadi suur reis – on väga harukordne. Film on reaalsetele sündmustele tuginev, mis on juhtunud merekilpkonnaga.
Atlandi kilpkonna Loggerheadi suur reis – on väga harukordne. Film on reaalsetele sündmustele tuginev, mis on juhtunud merekilpkonnaga. Foto: Filmi kodulehekülg

See on hammastavalt ilus dokumentaalfilm merikilpkonna rannakust Florida randadelt labi
kogu Atlandi ookeani. Ta ujub esivanemate kutsel, trotsides pidevaid ohte. Hingemattev lugu ajaloost ja maailma ookeani elanikest!
Seansid toimuvad 2. ja 9. oktoobril kell 16.

Inimkond teab väga vähe mereelukate elust. Atlandi kilpkonna Loggerheadi suur reis – on väga harukordne. Film on reaalsetele sündmustele tuginev, mis on juhtunud merekilpkonnaga.

Filmis on kasutatud tänapäevaseid 3D-tehnoloogiaid ja suurepärast muusikat, mis võimaldab filmi vaatajal sukelduda ookeanisügavustesse, tunda selle hingust ja nautida suurepärast tundmust!

Soolased pritsmed, kajakate kisa, rannaäärsete lainete kohin: kõik armastavad merd ja unistavad sukelduda sellesse imekaunisse, harukordsesse ja kättesaamatusse ookeanimaailma...

Peategelane – merekilpkonn – kutsub vaatajat teele ja hakkab giidiks imepärasel kontinentide vahelisel rännakul maailmaookeani tormistel lainetel. Teid ootavad värvikad korallrahud, võitlused haidega, sügavuste haruldased elanikud, kuumade troopikate värvikas maailm ja hirmutavad Atlandi jääkulmad ilmad.

Kui palju salapära ja lummust on varjul meredes! Uppunud laevade varandused ja Bermuuda kolmnurga anomaaliad – see kahvatub selle kõrval, mida on võimalik teada saada. Sellel rannakul avaneb kogu ookeani võimsus ja tema keerulise veealuse maailma peenekoelisus!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles