Linnapea kutsub kandideerima Viljandi stipendiumidele

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnapea Madis Timpson.
Viljandi linnapea Madis Timpson. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linnavalitsus ootab 1. augustiks taotlusi kõrghariduse- ja kutseõppe aasta­stipendiumide ning õpilas-, loome-, ja spordistipendiumide määramiseks.

«Tahame stipendiumidega toetada oma linna noorte hariduspüüdlusi,» teatas linnapea Madis Timpson. «Enamasti lähevad Viljandist pärit tublid noored pärast siin kooli lõpetamist õppima teise linna ja sellega kaasnevad märkimisväärsed kulud. Tuhande euro suurune kõrghariduse või kutseõppe aasta­stipendium aitab seda koormat leevendada.»

Samuti toetab linn edukaid õpilasi, kes veel üldhariduskoolis õpivad, ning tublisid spordi- ja loomeinimesi. Viljandi linnal on kõrgkoolides õppivatele noortele välja pakkuda kümme nimelist stipendiumi, lisaks on eraldi statuut kutsekoolides õppijatele. Õpilastele, sportlastele ja loojatele mõeldud stipendiumide hulk ei ole määratletud.

Kõigi Viljandi linna antavate stipendiumidega saab tutvuda aadressil www.viljandi.ee/stipendiumid. (Sakala)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles