Sammuli tallides valmistutakse pikaks sportlikuks nädalalõpuks

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homsest pühapäevani on Sammuli ratsaspordiväljakul kõvasti sebimist ja hüppamist, sest kolme päeva vältel tuleb seal 20 eri taseme ja raskusastmega võistlussõitu. Pilt on tehtud mais, kui sealsamas peeti Viljandimaa karikasarja avaetapp.
Homsest pühapäevani on Sammuli ratsaspordiväljakul kõvasti sebimist ja hüppamist, sest kolme päeva vältel tuleb seal 20 eri taseme ja raskusastmega võistlussõitu. Pilt on tehtud mais, kui sealsamas peeti Viljandimaa karikasarja avaetapp. Foto: Elmo Riig

Reedest pühapäevani peetakse Viljandi järve kaldal Sammuli tallis takistussõiduvõistlusi, mis toovad kohale peaaegu kogu Eesti selle ala tegevsportlaste ja harrastajate eliidi ning ka alles sellesse seltskonda pürgijad. Kolmele päevale on eri parkuuridesse kavandatud ligemale 750 starti.

Võistluste direktor Maris Juul kinnitas, et varem pole Sammuli tallides sedavõrd suure mahu ja osalejate arvuga võistluspäeva korraldatud. Seal leiavad aset Eesti noorhobuste tšempionaat ning Eggersmanni juunioride suvekarikavõistluste kolmas ja Viljandimaa karikasarja teine etapp. Kõigil kolmel päeval on lisaks kavas avatud klassi sõite.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles