Viljandimaa sport 26. septembrist 2. oktoobrini

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval ja pühapäeval on Holstre-Nõmmel «Estonian motocross weekend».
Laupäeval ja pühapäeval on Holstre-Nõmmel «Estonian motocross weekend». Foto: Elmo Riig / Sakala

ESMASPÄEV, 26. september


Jalgpall. Kell 9 mängivad Viljandi staadioni kunstmuruväljakul maakonna kuuenda kuni üheksanda klassi tüdrukud koolidevahelist turniiri.


TEISIPÄEV, 27. september

Jalgpall. Kell 9 algab Viljandi kunstmuruväljakul maakonna kuuenda kuni üheksanda klassi noormeeste koolidevaheline mõõduvõtt.


KOLMAPÄEV, 28. september

Murdmaajooks. Kell 11 algab Karksi-Nuia terviserajal maakonna koolide murdmaajooksu meistrivõistlused.


LAUPÄEV, 1. oktoober

Lauatennis. Kell 10 algavad Viljandi spordihoones maakonna noorte meistrivõistlused.

Motokross. Kell 11 antakse Holstre-Nõmmel esimene võistlusstart heategevuslikule motovõistlusel «Tanel Leok ja sõbrad». Laupäevale ja pühapäevale jagatud mõõduvõtt kuulub Mulgikrossi kakerduse ehk «MMM 2011» ürituste programmi. Lisainfot võistluse kohta võib leida siit.

Jalgpall. Kell 17 mängivad Viljandi staadionil Eesti meistrivõistluste kohtumist meistriliiga meeskonnad FC Viljandi ja JK Sillamäe Kalev.


PÜHAPÄEV, 2. oktoober

Motokross. Holstre-Nõmme motokrossirajal jätkuvad harrastajate ja mehaanikute võistlussõidud eri Open-klassides. Päeva esimene võistlusstart antakse kell 12.

Kergejõustik. Kell 11 algab Viljandi staadionil maakonna noorte heitjate seeriavõistlus.

Motokross. Holstre-Nõmme motokrossirajal jätkub sportlik nädalavahetus. Kell 11 antakse heategevuslikul motovõistlusel «Tanel Leok ja sõbrad» esimene võistlusstart. Lisainfot võistluse kohta võib leida siit.

Jalgpall. Kell 12 mängivad Viljandi staadionil Eesti meistrivõistluste kolmanda liiga kohtumist Viljandi Tuleviku II ja Jõgeva SK Noorus96 meeskond.

Käsipall. Kell 13 on Viljandi spordihoones Eesti esiliiga kohtumine, milles Viljadi spordikool mängib Tallinna Oskariga.

Rattamatk. Jalgrattamatka kontrollpunkt Männiku metsatalus (vaata kaardilt) on avatud kella 11—14. Viljandist sihtpunkti ja tagasi on umbes 25 kilomeetrit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles