Viljandlane kindlustas Lätis liidripositsiooni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi veemotosportlane Aivar Kommisaar (ees) teenis nädalavahetusel Läti meistrivõistlustel teise järjestikuse GT-30 paadiklassi võidu.
Viljandi veemotosportlane Aivar Kommisaar (ees) teenis nädalavahetusel Läti meistrivõistlustel teise järjestikuse GT-30 paadiklassi võidu. Foto: Viesturs Lācis

Läinud nädalavahetusel Alūksnes peetud Läti veemotospordi meistrivõistluste teisel etapil võitis Viljandi klubi Nord liige Aivar Kommisaar klassi GT-30 kavas olnud neljast sõidust kaks ja teenis etapivõidu. Võistlusi tiitlikaitsjana alustanud, jätkab ta liidrina ka sarja kokkuvõttes.

Alūksnes koos F4 klassi Euroopa meistrivõistlustega peetud mõõduvõtul oli Kommisaar avapäeva kahes stardis kindlalt parim. Pühapäevaks tegid aga korraldajad tugeva tuule tõttu rada veidi lühemaks ja siis enam sõiduvõite ei tulnud. «Ega ma väga enam püüdnud ka. Teadsin, kes minust eespool olla võivad, hoidsin positsiooni,» lausus Kommissaar.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles