Saara Orav peatus Pärnus teises ringis

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saara Orav pidi Pärnus peetaval turniiril teises ringis alla vanduma lätlanna Margarita Ignatjevale.
Saara Orav pidi Pärnus peetaval turniiril teises ringis alla vanduma lätlanna Margarita Ignatjevale. Foto: Elmo Riig

Esmaspäeval Pärnus alanud naiste üksikmänguturniiril "Merko Estonian Open" teise ringi jõudnud viljandlanna Saara Orav pidi kolmapäeval alla vanduma lätlannale Margarita Ignatjevale.

Naiste üksikmängus Wild Cardiga rahvusvahelise tenniseföderatsiooni 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga võistluse põhiturniirile pääsenud Saara Orav alistas teisipäeval  5/7, 7/6(4) ja 6/2 rumeenlanna Andreia Beberechi. «Viljandlanna asus igas setis juhtima, kuid lasi vastasel järele tulla ja ette minna. Võit on seda magusam, et teises setis olid rumeenlasel kasutada ka matšpallid,» on kirjas tenniseliidu kodulehel.

Kolmapäeval mängitud teise ringi kohtumises oli tema vastaseks kvalifikatsiooniturniiri kaudu tabelisse jõudnud lätlanna Margarita Ignatjeva. Üks tund ja 15 minutit väldanud matš andis 6/2 ja 6/3 võidu lätlannale.

Kolmapäeva õhtupoolses osas jätkas Saara Orav ja Katriin Saar paarismängu veerandfinaalkohtumist Läti esindajate Margarita Ignatjeva ja Stefanija Polischukiga. Eestlannad võitsid kindlalt 6/0 ja 6/1 ning jätkavad neljapäeva õhtul paarimängu poolfinaalis. Seal on nende vastased venalanna Anna Ureke ja lätlanna Daniela Vismane. Avaringis alistasid Orav ja Saar 6/2 ja 6/3 Maileen Nuudi ja Angelina Zhuravleva.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles