Eesti muusika rändab maailma

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Värskelt valminud CD «Estonian Music Now 2011» jõuab ajakirja «The Wire» 333. numbri kaasaandena 8500 adressaadini eeskätt Suur­britannias ja USAs, aga ka mujal maailmas. Heliplaat pannakse novembrinumbri vahele.

«The Wire» on Londonis väljaantav rahvusvahelise levikuga ajakiri, mis kajastab avangardmuusikat džässist nüüdisklassikani. Ajakiri on tegutsenud 30 aastat.

Plaat sisaldab Galina Grigorjeva, Rainer Jancise, Jörgen Kaarnametsa, Tuule Kanni / Jaak Sooääre, Erkki Luugi / Raul Kelleri, Taavo Remmeli, Celia Roose / Tuule Kanni / Robert Jürjendali / Arvo Urbi, Lauri Sommeri, Mart Soo / Taavi Kerikmäe / Andres Noormetsa, Taavi Tulevi, Peeter Vähi, Kreatiivmootori, LokaalRaadio, UMA ja Weekend Guitar Trio loodud ning esitatud teoseid. Heliplaadi muusikavaliku tegi Londoni agentuur The Red Orange Arts Agency, ajakirja «The Wire» regulaarne partner.
31. oktoobril on Londonis rahvusvahelisel festivalil

LIFEM plaadi esitluskontsert. Londoni tuntud eksperimentaalmuusika klubis Cafe OTO astuvad üles duo Taavi Kerikmäe - Mart Soo, Taavo Remmel soolokavaga ning Free Tallinn Trio Anne-Liis Poll, Anto Pett ja Jaak Sooäär.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles