Juhita auto tuiskas Paalalinnas hekki

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Volkswagen Passat kraavis. Foto on illustratiivne.
Volkswagen Passat kraavis. Foto on illustratiivne. Foto: Erakogu

Teisipäeva hilisõhtul tuiskas Valuoja puiesteel seisva mootori ja juhita Volkswagen Passat, mis peatus pärast mitmesaja meetri pikkust veeremist ühes hekis.

«Jõuluvana on sel aastal väga varakult oma päkapikud tööle pannud,» naljatas üks Valuoja puiesteel asuvas ridaelamus elav mees, kes hilisõhtul oma hekist uue auto leidis.

Tegelikult sai õnnelikult lõppenud õnnetus hekiomaniku teada alguse sellest, et üks sõbrannale külla tulnud naine parkis auto tee äärde, ent jättis tõenäoliselt käsipiduri peale tõmbamata ja käigu sisse lükkamata. Ühel hetkel hakkas auto liikuma ning kallakult alla veeredes kogus kiirust.

Juhtunut pealt näinud mees kirjeldas, et ühel hetkel oli hääletult ent kiirelt liikunud auto kihutanud läbi tema hoovi. «Tuli nagu lendav hollandlane siuhti läbi aia,» meenutas ta. Passati teekond lõppes hekis.

Auto oli oma teel suutnud vältida nii suuri kive kui puid ning õnnetus lõppes vaid väikeste kriimudega.

Numbrimärgi järgi suudeti politsei abiga kindlaks teha auto omanik, kes kolmapäeva hommikul auto hekist ära viis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles