Kelly Heinpõld nihutas Valgas rekordit kaugemale

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Heinpõld parandas Valgas enda tehtud Eesti noorte vasaraheite rekordit.
Kelly Heinpõld parandas Valgas enda tehtud Eesti noorte vasaraheite rekordit. Foto: Eesti kergejõustiku liit

Teisipäeval Valga staadionil alanud noorte kergjõustiklaste Rukkilille mängudel püstitas Viljandi sportlane Kelly Heinpõld Eesti U-16 vanuseklassi vasaraheite rekordi 58.31.

Veidi enam kui kahe nädala eest Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlustel alla 16-aastaste Eesti vasaraheite rekordi 57.01-ni viinud Heinpõld tegi teisipäeval Valgas uhke seeria, mille neli esimest sooritust jäid 55 ja 57 meetri vahele. Sellega sai Tiit Aru õpilane ülekaalukalt liidrikohta. Uut rekordit tähistava tulemuse sai Heinpõld kolmekilose võistlusvahendiga kirja koos alavõiduga viiendal sooritusel.

15-aastane Sakala kergejõustikuseltsi sportlane on tänavu lisaks vasarheitele püstitanud Eesti U-16 vanuseklassi rekordi kettaheites, milles viis selle 49.08-ni, ning kuulitõukes, milles on tippmark nüüd 15.41.

29. korda peetavatel Rukkilille mängudel osalevad U-14, U-16 ja U-18 vanuseklassi sportlased. Täna alanud programm jätkub homme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles