Viljandi linnajooks ootab osalejaid

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Roger Ote

Teisipäevaks, 20. septembriks loositakse Viljandi linnajooksule registreerunute seast välja need viis õnnelikku, kes pääsevad järgmisel aastal samale võistlusele tasuta.


Kolm nädalat enne Eesti vanima linnajooksu starti on end 13,5 kilomeetri pikkusele jooksule ja 10 kilomeetri pikkusele kepikõnnile kirja pannud üle 60 osaleja. Tavapäraselt on Viljandi tänavatel kulgev võistlus hooaja üks viimaseid rahvajookse ning tänavu ootavad korraldajad sellele ligemale 400 osalejat.

Lisaks põhijooksule ja kepikõnnile on väga tähtsal kohal lastejooksud, mis peetakse enne põhistarti. Kell 10.30 algavatel Karumsi lastejooksudel võisteldakse neljas vanuseklassis. 5—8aastased lapsed läbivad 450meetrise ning 9—12aastased lapsed 800meetrise ringi.

Jooksu korraldajad pakuvad kõigile starti tulijatele võimaluse osaleda loosimises, kus pannakse välja kümme tasuta stardikohta järgmise aasta võistlusele. Esimesed viis pääset 2012. aasta jooksule loositakse välja juba kolmapäeval ning ülejäänud viis stardikohta päev enne võistlust.

56. Viljandi linnajooks saab stardi 9. oktoobril kell 12 Vabaduse platsilt. Uuenenud rajakaarti ning jooksu profiili saab vaadata aadressil www.sportinfo.ee/linnajooks. Sealsamas saab ka registreeruda. Rada viib mööda sügisesi Viljandi tänavaid ja parke ning mõlema järve kallast mööda. Start ja finiš on Vabaduse platsil.

Septembri lõpuni maksab täiskasvanule osalemine 6 eurot. Veteranid ja noored, kes on sündinud 1993. aastal või hiljem, pääsevad jooksma 4 euro eest. Kepikõnnil osalemisele saab end registreerida 3 euro eest. Lastejooks on kõigile tasuta. Lisainfot leiab veebiküljelt www.sportinfo.ee/linnajooks või Viljandimaa spordiliidust.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles