Loengusari alustab hooaega

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Omakultuuriakadeemia» alustab täna kell 18 uut hooaega, mille teema on argiakadeemia. Avaloengu peab Eesti rahvaluule arhiivi juhataja ja folklorist Risto Järv, kes kõneleb argiuskumustest.

«Sel hooajal keskendutakse sellistele argistele asjadele nagu tüdimus, rõõm, harjumused ja rutiin, toimetulek ja eneseabi ning tavalise esteetika,» rääkis «Omakultuuriakadeemia» koordinaator Hannele Känd.

Tema sõnul on edaspidi oodata mitmesuguseid teemasid, nii nagu argipäevgi on eriilmeline: pillide valmistamine, uni ja uneuuringud, muusika, aeg ja selle kasutamine.
Loengusarja korraldavad Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia ja pärimusmuusika keskus.

«Omakultuuriakadeemia» loeng, millele on prii sissepääs, algab iga kuu teisel teisipäeval kell 18 Viljandi pärimusmuusika keskuses. Loengud juhatab sisse ning külalisi küsitleb Kairi Leivo.

«Omakultuuriakadeemiasse» on oodatud kõik huvilised, kes soovivad laiendada oma silmaringi, keskendudes kultuurikandjatele ja nende tegemistele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles