Hotellitoast surnuna leitud mehed olid ühe tänava poisid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allar Hanssoni maja küljes lehvis leinalipp.
Allar Hanssoni maja küljes lehvis leinalipp. Foto: Elmo Riig

Ühe Mureli tänava maja küljes lehvis täna musta lindiga lipp. Sama maja küljes oli ka punase vilkuva tulukesega valvekaamera. Seal elas Odessast surnuna leitud Allar Hansson, kellel oli Viljandis elavate eakaaslaste seas pigem elumehe maine.

Sellel Peetrimõisa linnaosa väiksel tänaval oli ka tema sõbra, samas hotellitoas elu jätnud Einar Kerneri kodu. Kui Allarit teati kui meest, kes sõitis ringi kallite autodega ja kelle ümber olid ilusad naised, siis ehituspoes klienditeenindajana töötanud Einar elas tagasihoidlikumat elu. Küll aga kuulus mõlema ellu ühiselt pidudel käimine ja pullitegemine. Einarit meenutatakse kui kõva naljameest ning kumbki polnud tuttavate teada pereinimene.

Üks mõlemat meest tundnud sõber polnud ka päris kindel, mis tööd Allar täpselt tegi, aga teadis, et ta on tegelnud õhksoojuspumpade paigaldamise ja hooldusega. Tema ülemus olevat olnud Kalmer Kurg, kes lendas samuti koos Allari ja Einariga Odessasse poissmeestepeole, aga pääses kõige hullemast. Ta sattus kriitilises seisus haiglasse, aga tema elu on sõprade teada nüüd väljaspool ohtu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles