Mulgi rallit juhivad Janis Vorobjovs ja Guntars Zicans

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Vorobjovs
Janis Vorobjovs Foto: Elmo Riig / Sakala

Alo-TV Mulgi ralli avapäeva järel on liidriohjad haaranud Läti sõitjad Janis Vorobjovs ja Guntars Zicans, kes pärast nelja katset edestavad 5,8 sekundiga Raul Jeetsi ja Andrus Toomi.


Kolmandat positsiooni hoidvad Kaspar Koitla ja Andres Ots kaotavad lätlastele 13,9 sekundit. Liidrist 31,3 sekundit maas on Sander Pärn ja Ken Järveoja, 38 sekundi kaugusel on Rainer Aus ja Rein Jõessar ning Renee Pohl ja Henri Allik jäävad maha 40,6 sekundit.

Laupäeval, kui sõidetakse veel kuus lisakatset, lähevad võistlejad rajale esimese päeva koondtulemuste põhjal. Kell 11.18 alustavad päeva esimest lisakatset Janis Vorobjovs ja Guntars Zicans.

Rühmas N3 kaasa tegevate Viljandimaa autosportlaste Kristo Subi ja Teele Sepa algus on olnud tagasihoidlik. Pärast nelja katset on nad absoluutarvestuses 37. kohal. Omas võistlusrühmas kaotavad Subi ja Sepp klassi liidritele Timmu Kõrgele ja Erki Pintsile 1.29,3 ning hoiavad praegu seitsmendat positsiooni.

Tänavune Mulgi ralli on Eesti meistrivõistluste eelviimane osavõistlus ning esimest hooaega peetava E-Cupi karikasarja teine mõõduvõtt. Laupäeval liituvad Mulgi ralliga E-Cupi sarja sõitjaid, keda eelregistreerimise põhjal on rajale oodata 15, muu hulgas neli veoautot.

Mulgi ralli teisel päeval on kavas kolm lisakatset, mida sõitjad läbivad kaks korda, ning need jäävad Tarvastu ja Paistu valla teedele. Esimene võistlusauto stardib Holstre 14,95kilomeetrisele katsele laupäeval kell 11.18.
Ralli finiš on laupäeval kell 17.15 Viljandis Vabaduse platsil.

Ralli tulemustega saab tutvuda siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles