Augustis sündis Viljandimaal 41 last

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsündinu
Vastsündinu Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Siseministeeriumi rahvastiku toimingute osakonna statistika järgi registreeriti augustis Viljandimaal 41 lapse sünd. Kogu Eesti perekonnaseisuasutustes tehti eelmisel kuul 1494 sünnikannet.


Eestis registreeriti augustis 784 poisi ja 710 tüdruku sünd. Kaksikuid registreeriti 18 paari, nendest kaheksa paari poisse, neli paari tüdrukuid ja kuus segapaari ning ühed kolmikud.

Populaarsemad poiste eesnimed olid Rasmus, Robin, Oliver, Sander, Ilja, Artjom, Daniel, Johannes, Kaspar ja Martin. Tütarlastele pandi enim nimeks Milana, Anna, Sandra, Maria, Laura, Johanna, Mia, Rebecca, Lisette ja Sofia.

Siseministeeriumi rahvastiku toimingute osakonna augusti statistika järgi on Tallinnas registreeritud 508 lapse sünd, Tartumaal 213, Harjumaal 204, Ida-Virumaal 119, Pärnumaal 87, Lääne-Virumaal 66, Järvamaal 38, Võrumaal 36, Saaremaal 33, Põlva. ja Valgamaal 32, Raplamaal 27, Jõgevamaal 25, Läänemaal 23 ja Hiiumaal 10.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles