Noored sportlased saavad taotleda tuge

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keskmise viljandlase rahakotis on eurosid tublisti vähem kui keskmise eestlase omas.
Keskmise viljandlase rahakotis on eurosid tublisti vähem kui keskmise eestlase omas. Foto: PEETER KÜMMEL/SAKALA

Sihtasutuse Vabariigi Presidendi Kultuurirahastu abikaasa allfond kuulutab välja noore sportlase preemia sügisese taotlusvooru. Preemia suurus ühe saaja kohta on kuni 3195 eurot.


Preemia on mõeldud 21aastasele väga heade õpitulemustega noorele treening- ning võistluskulude katteks.

Taotluste esitamise tähtaeg on 28. oktoober.

Kandideerimiseks tuleb esitada kirjalik avaldus koos isikuandmete ja lühikese elulookirjeldusega, põhjendada toetuse vajalikkust (asjassepuutuv programm või sportlastee kirjeldus, soovitavalt täpne eelarve), esitada noorsportlase õpitulemused (koopia tunnistusest, õpperaamatust või muud sellist), kooli soovituskiri ja iseloomustus ning treeneri, juhendaja, spordiklubi või -alaliidu soovitus.

Kandidaate saavad esitada noorsportlaste treenerid, juhendajad, koolid, spordiklubid, spordialaliidud ja presidendi abikaasa allfondi nõukoja liikmed. Allfondi nõukojal on õigus preemiakandidaatide kohta küsida lisateavet ja külastada taotleja kooli või spordiklubi.

Preemia saajad avalikustatakse presidendi kodulehel ja preemia annab kätte Evelin Ilves. Preemiat toetab Nordea Pank.

Kõik preemia taotlemisega seotud dokumendid tuleb saata Vabariigi Presidendi abikaasa allfondile Vabariigi Presidendi Kantselei aadressil Weizenbergi tänav 39, 15050 Tallinn.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles