Trikimees annab Abja-Paluojal etenduse

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muna tuleku ja mineku teed ning sedagi, kas muna on toores või keetmata, teab vaid seda hoidev illusionist.
Muna tuleku ja mineku teed ning sedagi, kas muna on toores või keetmata, teab vaid seda hoidev illusionist. Foto: Sille Annuk / Postimees

Laupäeval kell 18 annab trikimees Jürgen Veber Abja kultuurimajas heategevusliku etenduse.

Tulekahjus kannatada saanud Haapsalu lastekodu toetuseks korraldavad mittetulundusühingud Aitame Lapsi ja HeaTigu heategevusürituse viies Eesti paigas.

Abjas  näeb suurejoonelist illusioonietendust, mille piletitulu annetatakse lastekodule.

«Kui etendustesarja planeerima asusime, mõtlesime kohe, et kuna see on läbi ja lõhki väga eriline, võiks sellele heategevuslikult ja eriliselt läheneda ka korraldusliku poole pealt,» rääkis etenduse produtsent Jesper Veber. «Niisiis otsustasimegi ühe-kahe suurlinna asemel hoopis viie väiksema asula kasuks.»

Ta lisas, et nii antakse nende väikeste kohtade elanikele väga hea võimalus osa saada Jürgen Veberi mustkunstist. Lisaks Haapsalu lastekodu toetamisele loodavad korraldajad Eesti äärealade väikeasulate kultuurielu mitmekesistada. «Olen pisikeses linnas üles kasvanud ja mõistan selle tähtsust väga hästi,» lausus Veber.

Etendus kestab umbes 90 minutit ja Jürgen Veber esitab sellel peale päris uute trikkide ja illusioonide paremaid palasid telesaadetest ning Saku suurhallis ja Nokia kontserdimajas antud etendustest.

Kui seni on Jürgen Veberi suuri illusioone saanud näha suurtel ning rahvast võrdlemisi kaugel asuvatel lavadel, siis nüüd tulevad mustkunstniku suured trikid vaatajatele väga lähedale, tekitades kohati tunde, nagu viibiksid nad koos temaga imede keskel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles