Tulevik libastus koduväljakul

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti jalgpalli meistrivõistluste teise liiga 20. voorus pidi Viljandi Tulevik koduväljakul tunnistama Paide Kumakese 1:0 paremust ning FC Tarvastu jäi Soe staadionil 2:5 alla Tartu SK 10 Premiumile.

Viljandi JK Tuleviku lootused võidelda esiliigasse pääsu eest said eelmisel pühapäeval tugeva hoobi, kui Paide Kumakeselt tuli kaotus vastu võtta, on kirjas klubi kodulehel.

Tulevik oli kohtumises valdavalt domineerivam pool. Ta suutis vastasest enam luua ka väravahõngulisi olukordi, ent paraku jäi iga kord tabamusest ikka veidi puudu: mitmel korral käis pall vastaste väravalatis ja -postis.

Ehkki Tuleviku väravavahil Rait Ojal palju tööd polnud, piisas 83. mänguminutil vaid ühest kaitseliini eksimusest ja Kumake suutis selle ära kasutada.

FC Tarvastu ja Tartumaa esinduse mäng Soe staadionil kujunes väravarohkeks. Kodumeeskond lubas endale avapoolajal lüüa kolm väravat ja vastas kahega, teisel pooalajal tegid paraku skoori vaid külalised, olles resultatiivsed kahel korral.

Viljandimaa jalgpalluritele 2:5 kaotusega lõppenud mängus olid võõrustajate poolt täpsed Ants Palumaa 18. ja Marek Naaris 45. mänguminutil.

Viljandi Tulevik hoiab liiga turniiritabelis viiendat ja FC Tarvastu 11. positsiooni. Järgmise kohtumise peavad mõlemad meeskonnad eeloleval pühapäeval võõrsil: Taravastu mängib Paide Kumakesega ning Tulevik HÜJK Emmastega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles