Soomaal algab põlislooduse konverents

Sakala
, sakala@sakalakirjastus.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänasest reedeni on rahvusparkide ühendus PAN Parks ettevõttel Soomaal Euroopa põlislooduse konverents, kus käsitletakse kaitse ja turismi korraldamist rahvusparkides.

Arutatakse, milline on põlislooduse kaitsealade panus üleeuroopalise elurikkuse strateegia täitmisse, ning kuulutatakse välja uus üleeuroopaline algatus, mille eesmärk on 2015. aastaks kaitsta Euroopas vähemalt miljonit hektarit põlisloodust.

Täna on osalejatel võimalik tutvuda Soomaa rahvuspargiga ja näha selle vaatamisväärsusi kolmel ekskursioonil. Matkatakse kanuuga mööda Raudna ja Lemmjõge ning jalgsi Kuresoos ja Riisa rabas ning Lemmjõe luhal.

Konverentsi programm jätkub neljapäeval ja reedel Pärnus hotellis Strand. Ettekannete kõrval on töötoad, kus osalejad saavad samadel teemadel kaasa rääkida.

Konverentsil esinevad põlislooduse kaitsega tegelevad spetsialistid, sihtasutuse PAN Parks juhatuse esimees Louis Frankenhuis, Olli Ojala Euroopa Komisjoni keskkonna peadirektoraadist ning põlislooduse fondi tegevjuht Jo Roberts.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles